Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Oorbellen Bliksem Fluoroze

Titel:
Oorbellen Bliksem Fluoroze

ARTIKEL:
43612F
Productomschrijving: 

Geef je look een sprankelende twist met onze opvallende Fluoroze Bliksem Oorbellen! Deze oorbellen zijn de perfecte accessoires om een Eighties personage zoals Madonna tot leven te brengen, of om een opvallende verschijning te zijn op een neonfeest.

Onze Fluoroze Bliksem Oorbellen voegen een dosis energie en retro charme toe aan je outfit. Het opvallende fluoroze trekt onmiddellijk de aandacht en geeft je look een levendige en kleurrijke uitstraling.

Of je nu een Eighties themafeest bijwoont, een neonfeest viert, of gewoon wilt schitteren met een gedurfde en speelse stijl, deze oorbellen zijn de perfecte keuze. Ze voegen een uniek en opvallend element toe aan je outfit, en garanderen dat je straalt als een ware ster.

Wacht niet langer om jezelf onder te dompelen in de wereld van fluorescerende mode. Bestel nu onze Fluoroze Bliksem Oorbellen en bereid je voor om te schitteren als nooit tevoren. Deze oorbellen voegen een dosis flair toe aan je ensemble en zorgen ervoor dat je ongetwijfeld het middelpunt van de aandacht zult zijn, waar je ook gaat!

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: