Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zweetband met nektapijt Fluo Geel

Titel:
Zweetband met Nektapijt Fluogeel

ARTIKEL:
21004
Productomschrijving: 

Maak een gedurfde en eigenzinnige statement met onze opvallende fluogele zweetband met nektapijt in bruin haar! Bij ons kun je deze unieke combinatie vinden. Deze fluogele hoofdband met haar is de perfecte keuze voor een foute party of om die iconische 'Johny look' te creëren.

Onze fluogele zweetband met nektapijt biedt een speelse draai aan traditionele accessoires. Met levendige kleuren en het toegevoegde nektapijt in bruin haar, ben je klaar om jezelf te laten opvallen en de aandacht te trekken op elk evenement.

Of je nu een themafeest bijwoont, een grappige outfit voor een speciale gelegenheid zoekt, of gewoon wilt experimenteren met je stijl, deze fluogele hoofdband met bruin haar voegt een dosis plezier en humor toe aan je look.

Wacht niet langer om je persoonlijkheid te uiten en jezelf te onderscheiden met onze unieke fluogele zweetband met nektapijt in bruin haar. Bestel nu en maak je klaar om te schitteren op de dansvloer, met een accessoire dat gegarandeerd gespreksstof zal bieden en herinneringen zal creëren. Ontdek je innerlijke durfal met deze speelse en onconventionele toevoeging aan je outfit!

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: