Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Blond met nektapijt Johny

Titel:
Pruik met nektapijt blond Johny

ARTIKEL:
20792
Productomschrijving: 

Duik terug in de jaren '80 en omarm de iconische "Johny" look met onze Blonde Mannenpruik. Deze pruik heeft het kenmerkende nektapijt aan de achterkant en is bovenaan kort geknipt, perfect voor een 80's revival of een Fout Feestje.

Waarom kiezen voor onze Blonde Mannenpruik?

  1. Retro Stijl: Ga terug in de tijd naar de jaren '80 en omarm de opvallende mode van die periode met deze pruik. Het nektapijt aan de achterkant en het korte bovenste gedeelte vangen perfect de look van die tijd.

  2. Eenvoudige Transformatie: Met deze pruik transformeer je in een handomdraai in een 80's icoon. Het is een leuke en eenvoudige manier om een opvallende stijl aan je outfit toe te voegen.

  3. Geschikt voor Feestjes: Of je nu een themafeest bijwoont, een Fout Feestje viert, of gewoon een knipoog geeft naar de jaren '80, deze pruik is de ideale aanvulling op je outfit.

Maak een statement en ga voor de onmiskenbare retrostijl van de jaren '80 met onze Blonde Mannenpruik. Deze pruik is de perfecte keuze om je outfit compleet te maken en een vleugje nostalgie toe te voegen aan elke gelegenheid.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog onze Blonde Mannenpruik om jezelf te transformeren in een levendige herinnering aan de 80's. Het is een stijlvolle en leuke manier om je persoonlijkheid te laten stralen!

€ 15,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: