Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Nethandschoen FLUO GEEL

Titel:
Nethandschoen FLUO GEEL

ARTIKEL:
12504
Productomschrijving: 

Voeg een pittig vleugje flair toe aan je outfit met onze opvallende fluogeel visnet handschoenen zonder vingers! Deze handschoenen zijn de ultieme accessoires om elke foute party, Eighties Party of Fluo Outfit compleet te maken.

Onze fluogeel visnet handschoenen zonder vingers brengen een vleugje retro en opwinding naar je look. Het levendige fluogeel trekt direct de aandacht en voegt een speelse en kleurrijke dimensie toe aan je outfit.

Of je nu een themafeest bijwoont, je innerlijke Eighties vibe wilt omarmen, of gewoon wilt opvallen met een onconventionele flair, deze handschoenen zijn de perfecte keuze. Ze zijn een ideale aanvulling op je accessoirecollectie voor allerlei feestelijke gelegenheden.

Wacht niet langer om jezelf onder te dompelen in de levendige wereld van neon en opvallende stijl. Bestel nu onze fluogeel visnet handschoenen zonder vingers en sta klaar om te stralen als een ster in je eigen opvallende ensemble. Voeg een dosis flair toe aan je outfit en geniet van het opvallende karakter dat deze handschoenen bieden!

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: