Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Red Skull

Titel:
Piraat Outfit Luxe Red Skull

ARTIKEL:
99.008.011
Productomschrijving: 

Ahoy, dappere zeerovers! Betreed de wereld van luxe en avontuur met de verhuur van onze verbluffende Piraat Outfit Luxe! Dit kostuum is een ware schat en zal je omtoveren tot een majestueuze en gedurfde piraat, klaar om de zeeën te veroveren.

Onze Piraat Outfit Luxe bestaat uit een prachtige fluwelen rode jas, afgezet met zwarte fluwelen mouwen voor een koninklijke uitstraling. De jas is afgewerkt met mooie gouden knopen en goudkleurige borduursels, waardoor je eruitziet als een ware kapitein van het schip.

De bijhorende pofbroek en het witte piratenhemd met sierlijke rushes voegen een vleugje elegantie toe aan je look, waardoor je eruitziet als een echte heerser van de zeeën.

De donkere piratenhoed maakt je outfit compleet en voegt een vleugje mysterie toe aan je piratenkarakter.

Let op: laarzen zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk toevoegen voor slechts € 15 extra, om je kapiteinslook helemaal af te maken.

Onze Piraat Outfit Luxe huren kan in maat XXL, zodat elke stoere piraat van groot formaat kan genieten van deze opvallende outfit.

Wil je een opvallend piratenkostuum huren voor je volgende themafeest, carnavalsevenement of ander speciaal evenement? Zoek niet verder! Onze Piraat Outfit Luxe verhuur zal je de koninklijke uitstraling van een echte kapitein geven en je in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Dus haal je innerlijke piraat naar boven en huur vandaag nog onze verbluffende Piraat Outfit Luxe. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol plezier en opwinding op elk feest of evenement!

Price: 
€ 40,00