Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Visje

Titel:
Sexy Goudvis Kleedje Kort

ARTIKEL:
visjeweb
Productomschrijving: 

Dompel jezelf onder in een zee van speelsheid en kleur met dit Sexy Kort Goudvis Kleedje uit onze verhuur, een betoverend kostuum dat je verandert in een charmante goudvis! Dit unieke ensemble is een frisse en opvallende keuze voor elk feest of evenement.

Het kostuum is een kort oranje kleedje tot boven de knie, doordrenkt met veel verwijzingen naar een goudvis. Het meest opvallende kenmerk is de kap met een uitgewerkt Oranje Goudvis Gezicht, waardoor je direct transformeert in dit geliefde zeedier wanneer je de kap opzet.

Met dit kostuum wordt het beeld van een goudvisje versterkt, waardoor je de sfeer van de onderwaterwereld tot leven brengt. Dit is een gegarandeerde manier om op te vallen op elk feest of evenement.

Ons Sexy Goudvis Kleedje huren kan in maat S/M en past zich aan verschillende lichaamstypes aan. Of je nu een Zee themafeest, een kostuumfeest of een carnavalsevenement bijwoont, dit kostuum zal de aandacht trekken en bewondering oogsten waar je ook gaat.

Dus laat je innerlijke goudvis los en straal als een stralende vis in ons Sexy Goudvis Kleedje Kort. Huur het vandaag nog en maak je klaar om te schitteren als de ster van de zee!"

Price: 
€ 30,00