Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Uiltje Kort

Titel:
Sexy Uil Kleedje Kort

ARTIKEL:
99.006.014
Productomschrijving: 

Verander in de nachtelijke bewaker van mysterie met dit Sexy Uil Kleedje Kort uit onze verhuur, een betoverend kostuum dat je verandert in een elegante uil! Dit unieke ensemble is een knipoog naar de majestueuze vogel en zal zeker de aandacht trekken op elk feest of evenement.

Het kostuum bestaat uit een kort bruin kleedje tot boven de knie, waardoor je je benen kunt laten zien terwijl je de charme van de uil uitstraalt. Het meest opvallende kenmerk is de kap met een uitgewerkt Uilen Gezicht, waardoor je onmiddellijk transformeert in deze mysterieuze vogel wanneer je hem opzet.

Wat dit kostuum echt speciaal maakt, zijn de "vleugels" die zijn aangestikt tussen de mouwen en de zijkanten van het kleedje. Wanneer je je armen uitstrekt, creëer je een prachtig effect van vleugels, waardoor je echt tot leven komt als een uil.

Ons Sexy Uilenkleedje huren kan in maat S/M en past zich aan verschillende lichaamstypes aan. Of je nu een Halloweenfeest, een themafeest of een carnavalsevenement bijwoont, dit kostuum zal de aandacht trekken en bewondering oogsten waar je ook gaat.

Dus laat je innerlijke nachtuil los en omhul jezelf in de mysterie van de nacht met ons Sexy Uil Kleedje Kort. Huur het vandaag nog en maak je klaar om te schitteren als de bewaker van de duisternis!

Price: 
€ 30,00