Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Das Regenboog

Titel:
Stropdas Satijn Regenboog Pride

ARTIKEL:
14482
Productomschrijving: 

Voeg een kleurrijk statement toe aan je outfit met onze Satijnen Stropdas met Regenboogkleuren! Deze prachtige das is gemaakt van hoogwaardig satijn en bedrukt met de levendige en symbolische regenboogkleuren, waardoor het de perfecte keuze is om diversiteit en inclusie te vieren tijdens verschillende gelegenheden.

Onze stropdas is aanpasbaar in maat, waardoor hij geschikt is voor mannen van alle maten en stijlen. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van deze opvallende das:

  1. Pride-evenementen: Draag onze regenboog stropdas tijdens Pride-evenementen om je steun te tonen voor de LGBTQ+-gemeenschap en om diversiteit en inclusie te vieren.

  2. Feesten en Evenementen: Voeg een kleurrijk tintje toe aan je outfit voor feesten, bruiloften of andere speciale gelegenheden door onze stropdas te dragen. Het voegt een unieke en levendige uitstraling toe aan elke look.

  3. Dagelijks gebruik: Maak een statement in het dagelijks leven door onze regenboog stropdas te dragen. Het kan een krachtig symbool zijn van je steun voor gelijke rechten en inclusiviteit, waar je ook gaat.

Onze Satijnen Stropdas met Regenboogkleuren is niet alleen een modieus accessoire, maar ook een teken van solidariteit en acceptatie. Bestel vandaag nog en draag bij aan een wereld waarin diversiteit wordt gevierd en geaccepteerd!

€ 8,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: