Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Snor Regenboog

Titel:
Plaksnor Regenboog

ARTIKEL:
B01815
Productomschrijving: 

Laat je ware kleuren schijnen met onze Plaksnor in Regenboogkleuren. Deze unieke snor is niet alleen een modieuze accessoire, maar ook een statement van liefde en steun aan de LGBTQ+ community. De snor is bevestigd op een zelfklevende strip en kan in combinatie met huidlijm meerdere keren worden gebruikt.

Waarom zou je onze Regenboog Plaksnor kiezen?

  1. Liefde en Steun: Met elke drager van deze regenboogsnor toon je je solidariteit en liefde voor de LGBTQ+ gemeenschap, en draag je bij aan positieve verandering.

  2. Herbruikbaar: Dankzij de zelfklevende strip en huidlijm kun je deze snor herhaaldelijk gebruiken, waardoor het een duurzame keuze is.

  3. Unieke Stijl: Voeg een speelse en kleurrijke twist toe aan je outfit, of het nu voor Pride-evenementen is, themafeesten of gewoon om je eigen unieke stijl te vieren.

Toon je kleurrijke geest en steun de LGBTQ+ community met onze Regenboog Plaksnor. Of je nu deelneemt aan Pride-parades, themafeesten viert of gewoon je liefde voor diversiteit wilt tonen, deze snor is de perfecte keuze.

Aarzel niet en bestel vandaag nog onze Regenboog Plaksnor om een positieve boodschap uit te dragen en je outfit te verrijken met een vleugje kleur en liefde!

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: