Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Bril I love the 80's met Grafity Design

Titel:
Bril I love the 80's met Grafity Design

ARTIKEL:
dub17954
Productomschrijving: 

Herbeleef de kleurrijke en opwindende jaren '80 met onze 'I love the 80's' bril met een opvallend grafity design! Deze bril is een perfecte aanvulling op je retro look en voegt een flinke dosis 80's stijl toe aan elk feestje.

Het opvallende kenmerk van deze bril is het 'I love the 80's' bericht dat sierlijk om je ogen krult, compleet met een schitterend roze glitterhartje. Het grafity design voegt een vleugje street art flair toe, waardoor je er echt uitspringt op elk retro feest of themafeest uit de jaren '80.

Deze bril is niet alleen een geweldige aanvulling op je outfit, maar ook een leuke manier om je liefde voor dit iconische decennium te tonen. Of je nu gaat voor een extravagante jaren '80 look of gewoon een beetje 80's flair wilt toevoegen aan je outfit, deze bril is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog onze 'I love the 80's' bril met grafity design en maak je klaar om te dansen op deuntjes uit het verleden met een look die de retro vibes volledig omarmt. Grijp deze kans om je innerlijke '80s liefhebber te uiten en straal met deze opvallende bril!"

€ 6,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: