Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

polsbandjes FLUO GEEL

Titel:
polsbandjes FLUO GEEL

ARTIKEL:
46.956
Productomschrijving: 

Geef je outfit een knallende twist met onze Fluo Gele Polsbandjes. Deze polsbandjes, verpakt per twee, zijn gemaakt van comfortabele badstof en zijn het perfecte accessoire voor een Neon Party, Fluo Feest, 80's Look, of een Foute Party.

Waarom kiezen voor onze Fluo Gele Polsbandjes?

  1. Levendige Stijl: De fluo gele kleur is niet te missen en voegt een levendige en opvallende touch toe aan je look. Het is de ideale keuze voor feesten waar kleur de hoofdrol speelt.

  2. Praktisch en Comfortabel: Deze polsbandjes zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Ze absorberen zweet en houden je handen droog tijdens het dansen op de muziek of tijdens intensieve activiteiten.

  3. Veelzijdigheid: Of je nu een neonfeest bijwoont, een flashback maakt naar de jaren '80, of gewoon wilt opvallen op een foute party, deze polsbandjes voegen een vleugje retro flair toe aan je outfit.

Voeg een dosis levendige stijl toe aan je outfit en laat zien dat je van kleur houdt met onze Fluo Gele Polsbandjes. Draag ze solo of mix en match met andere fluo-accessoires voor een opvallende en onvergetelijke look.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog onze Fluo Gele Polsbandjes om je outfit te laten stralen op elk feest of evenement. Ze zijn het perfecte accessoire om je persoonlijkheid te laten schitteren!

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: