Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Panty Pink Neon Luipaard

Titel:
Panty Pink Neon Luipaard Kousenbroek

ARTIKEL:
2032E
Productomschrijving: 

Geef je look een wilde twist met onze opvallende Fluoroze Panty met Luipaardprint, verkrijgbaar in onesize! Deze panty is de perfecte aanvulling voor elke Fluo Party, Eighties Outfit of festival look waar je een dosis avontuurlijke stijl wilt toevoegen.

Onze Fluoroze Panty met Luipaardprint brengt een speelse en edgy vibe naar je outfit. Het gedurfde luipaardprintpatroon in combinatie met het opvallende fluoroze creëert een unieke en levendige uitstraling.

Of je nu van plan bent om de dansvloer te veroveren op een Fluo Party, je innerlijke Eighties stijl wilt omarmen, of gewoon op zoek bent naar de perfecte festival look, deze panty is de ideale keuze. Hij voegt een dosis karakter toe aan je outfit en garandeert bewonderende blikken.

Wacht niet langer om je benen te laten opvallen met onze Fluoroze Panty met Luipaardprint. Bestel nu en maak je klaar om te stralen als nooit tevoren. Deze panty voegt een vleugje flair toe aan je ensemble en zorgt ervoor dat je de perfecte aanvulling hebt voor elke gelegenheid waar je je avontuurlijke kant wilt laten zien.

€ 7,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: