Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Lippenstift Fluo Oranje UV 4,5 GRAM

Titel:
Lippenstift Fluo Oranje UV 4,5 gram

ARTIKEL:
41661J
Productomschrijving: 

Ontdek onze geweldige fluo oranje UV-lippenstift!

Wil je een gedurfde en opvallende look creëren? Onze lippenstift in fluo oranje UV is de perfecte keuze. Met zijn levendige en oplichtende kleur onder UV-licht, zul je zeker de show stelen op feestjes, evenementen en op elk zomers festival.

Onze lippenstift is niet alleen trendy, maar ook van uitstekende kwaliteit. De formule is speciaal ontwikkeld voor een soepele en langdurige applicatie. Met slechts één beweging krijgen je lippen een intense en levendige oranje tint. Bovendien blijft de lippenstift langdurig zitten, zodat je de hele avond kunt stralen.

Wat deze lippenstift echt uniek maakt, is zijn UV-reactieve eigenschap. Zodra je je in blacklight bevindt, lichten je lippen op in een prachtige fluo oranje gloed die gegarandeerd de aandacht zal trekken. Of je nu naar een glow-in-the-dark feest gaat of gewoon je eigen stijl wilt laten zien, deze lippenstift zal je look naar een hoger niveau tillen.

Maak je geen zorgen over de veiligheid van onze lippenstift. We hebben de formule zorgvuldig getest en hij voldoet aan alle cosmetische normen en voorschriften. De lippenstift is veilig voor de huid en veroorzaakt geen irritatie. Daarnaast is hij gemakkelijk te verwijderen met make-up remover of een milde reiniger.

Durft anders te zijn en straal met onze fluo oranje UV-lippenstift. Voeg een unieke en opvallende touch toe aan je look en laat je lippen schitteren in het donker. Bestel nu en laat je persoonlijkheid stralen!

 

 

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: