Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Oorbellen Cross

Titel:
Oorbellen Gothic Cross Eighties

ARTIKEL:
03565
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje mystiek toe aan je stijl met onze betoverende Kruisvormige Oorbellen in zwart en zilver! Deze oorbellen zijn de perfecte accessoires om je gothic look te versterken of om een eerbetoon te brengen aan de iconische 80's Madonna look.

Onze Kruisvormige Oorbellen combineren elegantie met edgy details. Het zwarte binnenste kruis wordt omlijst door een glinsterende zilveren rand, wat zorgt voor een intrigerend contrast dat direct de aandacht trekt.

Of je nu je innerlijke gothic wilt omarmen of de flamboyante stijl van de 80's Madonna wilt kanaliseren, deze oorbellen zijn de perfecte keuze. Ze voegen een unieke en opvallende touch toe aan je look, waardoor je straalt als een ware trendsetter.

Wacht niet langer om jezelf onder te dompelen in de wereld van bijzondere accessoires. Bestel nu onze Kruisvormige Oorbellen in zwart en zilver en maak je klaar om te schitteren als nooit tevoren. Deze oorbellen voegen een dosis karakter toe aan je ensemble en zorgen ervoor dat je ongetwijfeld de aandacht zult trekken, waar je ook gaat!

 

 

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: