Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Schminkstick UV Fluogroen 3,5 gram

Titel:
Schminkstick UV Fluogroen 3,5 gram

ARTIKEL:
41631N
Productomschrijving: 

Ontdek onze Fluogroene UV Schminkstick voor gezicht en lichaam van 3,5 gram! Deze veelzijdige schminkstick is perfect om een opvallende en levendige look te creëren. Of je nu jezelf wilt transformeren voor een themafeest, festival of ander evenement, onze Fluogroene UV Schminkstick is de ideale keuze.

Met zijn felgroene kleur licht deze schminkstick prachtig op onder blacklight, waardoor je gezicht en lichaam echt in het oog springen. De handige stickvorm maakt het aanbrengen eenvoudig en precies, waardoor je moeiteloos unieke ontwerpen kunt maken.

Onze Fluogroene UV Schminkstick is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een langdurige en intense kleur. De formule is speciaal ontworpen om comfortabel op de huid aan te voelen en gemakkelijk te verwijderen met water en zeep.

Bestel vandaag nog onze Fluogroene UV Schminkstick voor gezicht en lichaam van 3,5 gram en maak indruk met je opvallende look op elk evenement met blacklight. Laat je creativiteit de vrije loop en straal als nooit tevoren!

 

 

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: