Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Chinese Hoed Douli Rood Satijn

Titel:
Chinese Hoed Douli Rood Satijn

ARTIKEL:
34339
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje elegantie en mystiek toe aan je Chinese geïnspireerde kostuum met onze prachtige Chinese Douli Hoed. Deze hoed is gemaakt van rode satijnachtige stof en is versierd met gouden Chinese tekens, wat zorgt voor een authentieke en verfijnde uitstraling. De hoed is speciaal ontworpen voor volwassenen en kan dienen als het perfecte verkleedaccessoire voor verschillende gelegenheden.

Onze Chinese Douli Hoed is geïnspireerd op de rijke cultuur en tradities van China. Het kegelvormige ontwerp en de rode kleur symboliseren geluk, welvaart en voorspoed. De gouden Chinese tekens zijn een artistieke en betekenisvolle toevoeging die de hoed nog specialer maakt. De hoed is met zorg gemaakt en biedt een comfortabele pasvorm, zodat je je vol vertrouwen kunt onderdompelen in de Chinese sfeer.

Of je nu een themafeest bijwoont, een cosplay-evenement hebt of gewoon je Chinese kostuum wilt perfectioneren, deze Chinese Douli Hoed is een must-have accessoire. De combinatie van de rode satijnachtige stof en de gouden tekens zorgt voor een opvallende en unieke uitstraling die de aandacht zal trekken.

Bestel vandaag nog onze Chinese Douli Hoed in rode satijnachtige stof en voeg een vleugje Chinese flair toe aan je outfit. Laat je betoveren door de prachtige details en geniet van de bewonderende blikken die je zult ontvangen.

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: