Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Haremhoedje blauw

Titel:
Haremhoedje blauw Oosters

ARTIKEL:
34857
Productomschrijving: 

Creëer een betoverende oosterse sfeer met ons haremhoedje in blauwe stof en voile. Met zijn levendige blauwe kleur brengt dit hoedje een vleugje mysterie en elegantie naar je outfit, geïnspireerd op de betoverende charme van 1001 nachten.

Ons haremhoedje is zorgvuldig vervaardigd en biedt een perfecte balans tussen stijl en comfort. De blauwe stof en voile creëren een luxueuze uitstraling, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in een oosterse ambiance vol intrige.

Of je nu een themafeest, een kostuumfeestje of een andere speciale gelegenheid bijwoont, dit haremhoedje voegt een vleugje oosterse mystiek toe aan je look. Het is een veelzijdig accessoire dat je uitstraling compleet maakt en je laat stralen als een betoverende sultan of prinses.

De diepe blauwe kleur roept gevoelens op van rust, sereniteit en diepgang, terwijl de voile een luchtig en mysterieus element toevoegt aan je verschijning. Met dit haremhoedje creëer je een onvergetelijke en intrigerende indruk.

Bestel vandaag nog ons haremhoedje met blauwe stof en voile en laat jezelf onderdompelen in de magie van 1001 nachten. Betreed een wereld vol mystiek en geniet van de betoverende oosterse sfeer die dit hoedje met zich meebrengt.

€ 5,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: