Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Haremhoedje Rood met Maan en Ster

Titel:
Haremhoedje Rood met maan en Ster

ARTIKEL:
34855
Productomschrijving: 

Voeg een exotisch vleugje allure toe aan je outfit en dompel jezelf onder in de magie van 1001 nachten met ons haremhoedje in rode stof en voile. Met zijn betoverende rode kleur, verfraaid met gouden maan- en sterrenaccenten, brengt dit hoedje een onmiskenbare oosterse sfeer naar elke gelegenheid.

Ons haremhoedje is met zorg gemaakt en combineert elegantie met de mystieke ambiance van het oosten. De rode stof en voile creëren een luxueuze uitstraling, terwijl de gouden maan- en sterrenmotieven een extra vleugje glamour toevoegen, en dit alles doordrenkt met de betoverende magie van 1001 nachten.

Of je nu een themafeest, carnaval of een speciale avond uit bijwoont, dit haremhoedje zal je outfit direct transformeren en je meenemen naar een wereld van wonderen. Het is een veelzijdig accessoire dat je look compleet maakt en je onderdompelt in een betoverende oosterse sfeer.

De rode kleur symboliseert niet alleen passie en kracht, maar roept ook de warmte en levendigheid op van een oosterse markt. De gouden maan- en sterrenaccenten stralen de mystiek uit die zo kenmerkend is voor de magie van 1001 nachten.

Bestel vandaag nog ons haremhoedje met rode stof en voile, versierd met gouden maan en sterren, en laat je betoveren door de oosterse sfeer. Voel de magie tot leven komen terwijl je straalt als een ster in de nacht.

 

 

 

 

€ 5,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: