Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Pijpenkrul Dames Bruin

Titel:
Pruik Pijpenkrul Dames Bruin Colette

ARTIKEL:
21027
Productomschrijving: 

Ontdek onze Bruine "Colette" Pruik: Een Elegante Bruine Pruik met Pijpenkrullen.  Als je zoekt naar een veelzijdige en stijlvolle pruik die je look complementeert voor een reeks van historische en thematische evenementen, dan is de bruine versie van onze bruine "Colette" pruik een uitstekende keuze. Deze prachtige bruine pruik met pijpenkrullen biedt een natuurlijke uitstraling die ideaal is voor het vertolken van verfijnde personages.

Kenmerken van de Bruine "Colette" Pruik

  • Kleur en Stijl: De diepe, rijke bruine kleur van de "Colette" pruik brengt een warme en uitnodigende gloed. De zorgvuldig ontworpen pijpenkrullen zorgen voor een volle en levendige look die de aandacht trekt.
  • Lengte en Textuur: De pruik valt net iets verder dan de schouders, waardoor het een elegante en klassieke uitstraling heeft. De pijpenkrullen beginnen vanuit een strakke middenlijn, wat een nette en symmetrische stijl creëert.
  • Froefroe Details: Een charmante froefroe is vanuit het midden naar de zijkanten gekamd, wat een zachte en subtiele toevoeging is aan de algehele esthetiek van de pruik.

Ideaal voor Diverse Rollen en Evenementen

De bruine "Colette" pruik is perfect voor het uitbeelden van personages uit verschillende tijdperken, van Renaissance tot Rococo, en is een uitstekende keuze voor toneelproducties, cosplay-evenementen en meer.

  • Victoriaanse Kapsels: Deze pruik past prachtig bij Victoriaanse en andere historische kostuums, dankzij de klassieke krullen en de rijke bruine kleur.
  • Barok en Rococo Personages: Met zijn luxueuze uitstraling en gedetailleerde styling, is de bruine "Colette" pruik een ideale match voor de weelderige esthetiek van de Barok en Rococo periodes.

Duurzaamheid en Comfort

Vervaardigd met hoogwaardige synthetische vezels, biedt de "Colette" pruik niet alleen een realistische look, maar is ook gebouwd om lang mee te gaan. Het is ontworpen voor zowel comfort als gemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor langdurig gebruik.

Waar Te Koop?

Bezoek onze online shop om de bruine "Colette" pruik te bekijken en aan te schaffen. Ideaal voor acteurs, cosplayers en geschiedenisliefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke en stijlvolle toevoeging aan hun kostuum. Bestel vandaag nog en breng je personage tot leven met de verfijnde charme van onze bruine pruik met pijpenkrullen!

 

 

 

 

€ 22,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: