Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ooglapje Piraat Zwart met Studs

Titel:
Ooglapje Piraat Zwart met Studs

ARTIKEL:
50090
Productomschrijving: 

Op zoek naar het perfecte accessoire om je piraatkostuum te voltooien met een vleugje elegantie en stoerheid? Ontdek ons Zwart Ooglapje Piraat met Gouden Studs! Dit opvallende ooglapje is niet zomaar een oogbedekking, maar een stijlvolle en gedurfde toevoeging aan je piratenlook.

Het Zwart Ooglapje is voorzien van een rekker, waardoor het comfortabel en veilig op zijn plaats blijft zitten. Het meest opvallende kenmerk zijn de gouden studs die het ooglapje versieren, waardoor het een extra vleugje glamour en karakter krijgt.

Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van dit prachtige Zwart Ooglapje Piraat met Gouden Studs:

  1. Piraatkostuums: Maak je piraatkostuum compleet voor themafeesten, carnaval of piratenfestivals. Dit ooglapje voegt een uniek element toe aan je outfit.

  2. Piraatpersonages: Gebruik het ooglapje om het personage van een dappere en avontuurlijke piraat te belichamen in toneelstukken, optredens of rollenspellen.

  3. Fotografie of Fotobooth: Voeg een vleugje glamour toe aan fotoshoots of fotobooth of artistieke projecten waarbij een piraatthema centraal staat.

  4. Themafeesten: Maak indruk op themafeesten met een piratenthema door dit stijlvolle ooglapje te dragen en jezelf te onderscheiden van de andere feestgangers.

Dit Zwart Ooglapje Piraat met Gouden Studs biedt een combinatie van stoerheid en verfijning, waardoor het geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of je nu de rol van een piraat wilt spelen of gewoon een opvallend accessoire wilt dragen, dit ooglapje voegt een vleugje elegantie en mysterie toe aan je look. Bestel vandaag nog en maak je klaar om de aandacht te trekken en te schitteren als een echte piraat!

€ 1,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: