Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Set van Drie Schminkstiften Zwart Rood Wit Halloween

Titel:
Set van drie Schminkstiften Zwart Rood Wit Halloween

ARTIKEL:
42384
Productomschrijving: 

Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer jezelf in een onvergetelijk personage met onze Halloween Paint Stick Set! Of je nu een vampier, piraat, tovenaar of een ander angstaanjagend personage wilt worden, deze set van drie schminkstiften in de kleuren zwart, wit en rood is de perfecte keuze.

In deze Halloween-make-upkit vind je drie handige schminkstiften, elk met een gewicht van 3,5 gram, wat zorgt voor een totaal gewicht van 10,5 gram. Deze stiften zijn compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat je je Halloween-look altijd en overal kunt perfectioneren.

Onze Paint Sticks zijn direct uit de doos eenvoudig te gebruiken. Er is geen water nodig, je hoeft alleen maar de dop eraf te halen en je kunt direct op de huid beginnen te tekenen. Wanneer de verftip begint te slijten, draai je gewoon aan de onderkant om de maat te vergroten.

Houd er rekening mee dat voorzichtigheid geboden is bij gebruik. Vermijd contact met de lippen en de ogen, en gebruik de stiften onder toezicht van een volwassene. Deze set is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege verstikkingsgevaar.

Sommige kleuren kunnen vlekken veroorzaken, maar geen zorgen, verwijderen is eenvoudig met water en zeep of vochtige doekjes. Haal vandaag nog onze Halloween Paint Stick Set in huis en maak je klaar om indruk te maken op het Halloween-feest van het jaar!

€ 14,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: