Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker SAD CLOWN

Titel:
Harlekijn Masker in Harde Plastiek Commedia

ARTIKEL:
38752
Productomschrijving: 

Op zoek naar een prachtig Harlekijnmasker dat de essentie van Commedia dell'Arte vastlegt en een vleugje melancholie toevoegt? Ontdek ons Harlekijn Masker in Harde Plastiek! Dit masker is met zorg vervaardigd en beschilderd in vale tinten, waaronder zacht grijs met "verouderende" vegen in zwart. Het is een eerbetoon aan de rijke traditie van Commedia dell'Arte en belichaamt de spirit van de Droevige Clown.

Het Harlekijn Masker heeft subtiele maar opvallende details, zoals de zachtblauwe omlijning rond één oog en de zwarte traan langs het andere oog. Deze elementen voegen diepgang en karakter toe aan het masker, waardoor het een hoog Commedia dell'Arte gehalte krijgt. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een masker dat zowel intrigerend als ontroerend is.

Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van dit prachtige Harlekijn Masker:

  1. Theater en Podium: Dit masker is ideaal voor theaterproducties, toneelstukken, optredens of rollenspellen waarbij een harlekijnkarakter een centrale rol speelt.

  2. Themafeesten: Voeg een vleugje klassieke komedie en theatraliteit toe aan themafeesten met een harlekijnthema.

  3. Carnavalsfeesten: Maak indruk op carnavalsfeesten en vieringen met een masker dat de aandacht trekt en een diepere betekenis heeft.

  4. Kunstprojecten: Dit masker kan dienen als een opvallende rekwisiet in kunstprojecten, waarbij de subtiliteit van het ontwerp tot zijn recht komt.

Dit Harlekijn Masker in Harde Plastiek is een eerbetoon aan de tijdloze tradities van Commedia dell'Arte en biedt een kans om de complexiteit van menselijke emoties uit te drukken. Bestel vandaag nog dit intrigerende masker en maak je klaar om de diepte van de Droevige Clown te verkennen!

€ 17,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: