Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vals Bloed Helder Lopend 250 ml

Titel:
Vals Bloed Helder Lopend 250 ml

ARTIKEL:
SU139-03
Productomschrijving: 

Geef je creatieve projecten een grootschalige boost met ons Helder Vals Bloed Lopend van maar liefst 250 ml! Dit riante flesje bevat vloeibaar kunstbloed dat een overtuigend realisme aan je artistieke uitingen toevoegt. In tegenstelling tot dik bloed is dit bloed uiterst vloeibaar, waardoor het perfect is voor het creëren van een gestage stroom bloed over de huid of om dramatische bloedspetters op je kostuum te produceren (eenvoudigweg een penseel met bloed tegen je hand slaan boven je kledingstuk).

Het aanbrengen is moeiteloos, direct vanuit het royale flesje. En als je tot in de kleinste details wilt werken, kun je met gemak uitvegen met een penseel of stoppelspons. Hoewel dit type bloed minder geschikt is voor het simuleren van wonden, is het uitermate geschikt voor effecten met veel bloed of dramatische bloedaccenten op kleding.

Ons veelzijdige Helder Vals Bloed Lopend is net zo gemakkelijk te verwijderen met water en zeep en blijft doorgaans uitwasbaar uit kleding. Desondanks raden we aan voorzichtig te zijn met het gebruik op je favoriete witte shirt ;-).

Gebruik theaterbloed of nepbloed om je projecten een extra dosis authenticiteit en realisme te geven. Of je nu bezig bent met Halloween, theaterproducties of artistieke fotoshoots, onze Helder Vals Bloed Lopend in dit royale flesje van 250 ml is je ultieme hulpmiddel voor adembenemende, bloederige effecten.


 

 

€ 20,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: