Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Latexmasker Clown met grote tanden

Titel:
Latexmasker Horror Clown met grote tanden

ARTIKEL:
36317
Productomschrijving: 

Op zoek naar het perfecte masker om je transformatie tot een angstaanjagende en gruwelijke clown te voltooien? Ontdek ons Latex Horror Clownmasker! Dit masker brengt de duistere kant van clowns tot leven, met vreselijke tanden, paarse groteske ogen en een sprietje rood haar bovenaan. Het is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een angstaanjagende en sinistere uitstraling, ideaal om te verschijnen als handlanger van The Joker of als Crimiclown op Halloween.

Dit Latex Horror Clownmasker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam latex, waardoor het comfortabel te dragen is en perfect aansluit op je gezicht. De realistische details, zoals de afschuwelijke tanden en de uitpuilende ogen, zorgen voor een onvergetelijke en angstaanjagende look.

Of je nu de hoofdrol wilt spelen in je eigen nachtmerrie of een onvergetelijke indruk wilt maken op je Halloween-feest, dit masker zal je angstaanjagende transformatie compleet maken. Verbaas je vrienden en creëer een griezelige sfeer waar je ook gaat.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren als de meest huiveringwekkende clown in de nacht. Dit Latex Horror Clownmasker is de ultieme keuze voor elke fan van het horror-genre die op zoek is naar een angstaanjagende en opvallende look. Durf jij het aan?

€ 19,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: