Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zeerover Ooglapje Zwart Piraat

Titel:
Zeerover Ooglapje Zwart Piraat

ARTIKEL:
43404
Productomschrijving: 

Word een échte piraat met ons Zwarte Zeerover Ooglapje!

Ahoy, landrotten! Ben jij klaar om de zeven zeeën te veroveren als een ware piraat? Met ons Zwarte Zeerover Ooglapje maak je jouw piratenlook compleet en zie je eruit als een angstaanjagende zeerover van top tot teen.

Dit ooglapje is gemaakt voor avontuur, gemaakt van hoogwaardig zwart materiaal en voorzien van een rekkertje voor een comfortabele pasvorm tijdens al je plunderingen en schattenjachten. Of je nu op zoek bent naar verborgen schatten op afgelegen eilanden of vecht tegen vijandige schepen op de woeste zeeën, ons Zwarte Zeerover Ooglapje zal je altijd bijstaan met zijn stoere uitstraling en praktische ontwerp.

En wat voor een piraat ben jij? Misschien ben je wel de gevreesde kapitein met een mysterieuze uitstraling dankzij dit ooglapje, of misschien ben je eerder de sluwe boordschutter die zijn tegenstanders angst aanjaagt met zijn enkele glinsterende oog. De keuze is aan jou!

Bestel vandaag nog jouw Zwarte Zeerover Ooglapje en zet koers naar avontuur en roem. Want met dit ooglapje ben jij niet zomaar een piraat, maar een ware legende van de zeven zeeën!

€ 1,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: