Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Drie Koningen Kostuum Balthasar Kerststal

Titel:
Drie Koningen Kostuum Balthasar Kerststal

ARTIKEL:
99.028.012
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van de kerststal met het exclusieve Drie Koningen Kostuum - Balthasar Kerststal Luxe uit onze verhuur. Dit buitengewone Balthasar Kostuum straalt pure luxe uit, met een tuniek vervaardigd uit prachtige brocaatstof, verfraaid met gouden afbiezing en fonkelende edelstenen. Een meesterwerk van vakmanschap dat elke kerstviering naar een hoger niveau tilt.

De grandeur van dit kostuum wordt verder versterkt door een weelderige mantel, rijkelijk afgezet met donkere pels, waardoor een koninklijke uitstraling ontstaat die de aandacht trekt en bewondering oogst. Compleet met een zwarte collan en een baret die pronkt met veren, wordt de majestueuze aanwezigheid van Balthasar tot in de kleinste details geperfectioneerd.

Dit Drie Koningen Balthasar kostuum huren kan in maat onesize (M/L), en biedt een perfecte pasvorm voor elke koninklijke drager. Of het nu gaat om een kerstspel, een cultureel evenement of een feestelijke bijeenkomst, ons Drie Koningen Kostuum voegt een vleugje pracht en praal toe aan elke gelegenheid.

Ontdek de verschillende variaties van dit kostuum die wij in onze winkel aanbieden, elk met unieke details en charme. Bestel vandaag nog en dompel uzelf onder in de magie van de kersttraditie met ons exclusieve Drie Koningen Kostuum - Balthasar Kerststal Luxe. Maak van uw kerstviering een schitterend en onvergetelijk evenement!

 

 

Price: 
€ 55,00