Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kerstelf Kostuum Fluweel Luxe

Titel:
Kerstelf Kostuum Fluweel Luxe Dames

ARTIKEL:
99.028.002
Productomschrijving: 

Wil je dit jaar schitteren op het kerstfeest en de beste kerstelf worden? Onze verhuur van het Luxe Fluweel Kerstelf Kostuum voor dames is de perfecte keuze om je in de feeststemming te brengen. Dit prachtig vervaardigde kostuum is speciaal ontworpen voor dames en belooft een onvergetelijke kerstervaring.

Ons Kerstelf Kostuum voor dames is uitgevoerd in half dieprood en half donkergroen, met een stijlvolle lengte die tot net boven de knie reikt, en karakteristieke puntige elfenpunten aan de onderkant. De kostuumjasje heeft een typische puntige groene kraag en wordt geleverd met een bijpassende asymmetrische groene elfenmuts voor die perfecte kerstlook. Bovendien ontvang je een rode collan om je outfit extra feestelijk te maken.

Dit kerstelf kostuum huren kan in de maten S en M, zodat je de perfecte pasvorm kunt kiezen. Of je nu deelneemt aan een kerstfeest, een optocht, of gewoon de kerstsfeer in huis wilt halen, dit kostuum zal zeker de show stelen.

Maak je klaar om dit kerstseizoen onvergetelijk te maken en huur ons Kerstelf Kostuum Luxe Fluweel Dames. Reserveren is eenvoudig, dus wacht niet langer en bestel vandaag nog. Breng de magie van Kerstmis tot leven en word de stralende ster van het feest!

Price: 
€ 40,00