Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Goede Herder Kostuum Kerststal

Titel:
Goede Herder Kostuum Kerststal

ARTIKEL:
99.028.011
Productomschrijving: 

Stap in de magie van de kerststal met het prachtige authentieke Goede Herder Kostuum uit onze verhuur - een perfecte toevoeging aan elke kerstviering! Met zorg samengesteld, bestaat dit Goede Herder kostuum uit een lang beige gewaad dat een tijdloze uitstraling heeft. Als kers op de taart voegt een bruine overjas een extra laag van authenticiteit toe aan het geheel.

Om de look compleet te maken, is er een prachtige gerafelde doek die op kunstzinnige wijze rond het hoofd kan worden gedrapeerd, waardoor een sfeervol en betoverend effect ontstaat. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het kostuum geleverd met een authentieke wandelstok in een grillige vorm, waardoor elke stap vol gratie en stijl wordt gezet.

Dit Goede Herder Kostuum huren kan in maat onesize (M/L), waardoor het perfect is voor iedereen die zich wil onderdompelen in de rol van de wijze herder tijdens kerstvieringen. Of het nu voor een kerstspel, een feestelijk evenement of gewoon voor de gezelligheid is, ons kostuum voegt een vleugje traditionele charme toe aan elke gelegenheid.

Geef uw kerstviering een extra dimensie en maak onvergetelijke herinneringen met ons prachtige Goede Herder Kostuum. Huur vandaag nog en bereid u voor op een kerstbeleving vol warmte, stijl en betekenis!

Price: 
€ 35,00