Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Drie Koningen Kostuum Melchior Kerststal

Titel:
Drie Koningen Kostuum Melchior Kerststal

ARTIKEL:
99.028.013
Productomschrijving: 

Ontdek de magie van Kerstmis met het Melchior Luxe Drie Koningen Kostuum uit onze verhuur! Dit betoverende kostuum, perfect voor elke kerststal, straalt luxe en elegantie uit. Laat je onderdompelen in de betoverende sfeer van het kerstverhaal terwijl je de rol van de wijze koning Melchior op je neemt.

Ons Melchior Kerststal kostuum is met zorg vervaardigd en bestaat uit hoogwaardige materialen. Het zwarte fluwelen bovenstuk met rode accenten en satijnen mouwen is rijkelijk versierd met gouden biesjes en een schitterende gele edelsteen in het midden. De bijpassende pofbroek, eveneens gemaakt van fluweel, voegt een vorstelijk tintje toe aan het geheel.

De prachtig uitgewerkte zwart fluwelen riem, versierd met edelstenen in verschillende kleuren, accentueert je taille op een koninklijke manier. De lange zwarte fluwelen mantel, gedecoreerd met nog meer schitterende edelstenen, voegt een vleugje grandeur toe aan je verschijning als Melchior. Als finishing touch wordt het kostuum compleet gemaakt met een perfect passende tulband, waardoor je eruitziet als de ware koning uit het Oosten van de kerststal.

Dit Melchior Luxe Drie Koningen Kostuum huren kan maat onesize (M/L) en is ideaal voor het vervullen van de rol van een edele figuur in de kerststal. Maak je kerstviering extra bijzonder en laat de magie van het moment tot leven komen met dit indrukwekkende kostuum. Bestel nu en dompel jezelf onder in de prachtige traditie van de Drie Koningen!

Price: 
€ 55,00