Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoedje Trilby Pailletten Rood

Titel:
Hoedje Trilby Pailletten Rood

ARTIKEL:
63389_rood
Productomschrijving: 

Laat jezelf opvallen op elk feest met ons rode hoedje in Trilby stijl met glinsterende rode pailletten voor volwassenen. Dit glamoureuze accessoire is perfect voor themafeesten, shows, evenementen en elke gelegenheid waar je wilt stralen als een ster. Met het thema "Touch of Red" voeg je een vurige en opvallende flair toe aan je feestoutfit.

Ons rode hoedje is zorgvuldig ontworpen in de trendy Trilby stijl en versierd met schitterende rode pailletten. Het geeft je een onmiskenbaar glamoureus en feestelijk gevoel, waardoor je de aandacht trekt en je look een krachtige rode touch krijgt.

Of je nu wilt schitteren op de dansvloer van een themafeest of je podiumoptreden wilt laten knallen, dit hoedje is je ideale metgezel. Het is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt een comfortabele pasvorm, zodat je vrij kunt bewegen en ten volle kunt genieten van het feestgedruis.

Het rode hoedje in Trilby stijl met glinsterende rode pailletten is een veelzijdig accessoire dat je kunt combineren met diverse outfits. Het voegt een vleugje glamour toe aan je disco-outfit, showkostuum of feestelijke ensemble. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een onvergetelijke look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, met een opvallende rode touch.

Bestel vandaag nog ons rode hoedje in Trilby stijl met glinsterende rode pailletten en breng de feestelijke sfeer naar een hoger niveau. Stralend en schitterend, ben je klaar om te stralen op elk themafeest, show of ander spectaculair evenement, met een onweerstaanbare "Touch of Red".

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: