Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Elvis Zwart

Titel:
Pruik Elvis Vetkuif Zwart Bakkebaarden

ARTIKEL:
21037
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje rock-'n-roll charisma toe aan je look met onze opvallende Elvis Pruik, compleet met een XL vetkuif en kenmerkende zwarte bakkebaarden. Deze pruik is de perfecte finishing touch om je Elvis-karakter tot in de puntjes te vervolmaken en jezelf te transformeren in de legendarische "King of Rock 'n' Roll".

De Elvis Pruik met XL vetkuif en zwarte bakkebaarden is een eerbetoon aan de onsterfelijke stijl van Elvis Presley en brengt zijn iconische uitstraling tot leven. De indrukwekkende vetkuif is een oogverblindende knipoog naar de signatuurlook van Elvis, terwijl de zwarte bakkebaarden het geheel authentiek en onmiskenbaar maken.

Of je nu een fan bent van Elvis Presley, een liefhebber van retro mode, of simpelweg op zoek bent naar een onvergetelijke transformatie, deze pruik biedt je de kans om de essentie van de "King" vast te leggen. Het is een eerbetoon aan zijn tijdloze muzikale erfenis en stelt je in staat om zijn kenmerkende stijl met vertrouwen te belichamen.

Maak je Elvis-karakter compleet en laat jezelf stralen met onze Elvis Pruik met XL vetkuif en zwarte bakkebaarden. Koop vandaag nog en voeg een vleugje rock-'n-roll magie toe aan je look, terwijl je de unieke charme en het charisma van Elvis Presley oproept.

€ 22,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: