Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoedje Trilby Pailletten Zilver

Titel:
Hoedje Trilby Pailletten Zilver

ARTIKEL:
63389_zilver
Productomschrijving: 

Schitter en straal op elk feest met ons zilveren hoedje in Trilby stijl met sprankelende zilveren pailletten voor volwassenen. Dit glamoureuze accessoire is perfect voor themafeesten, shows, evenementen en elke gelegenheid waar je wilt stralen als een ster. Met het thema "Touch of Silver" voeg je een vleugje elegantie en glans toe aan je feestoutfit.

Ons zilveren hoedje is zorgvuldig vormgegeven in de trendy Trilby stijl en bedekt met schitterende zilveren pailletten. Het geeft je een onmiskenbaar glamoureus en feestelijk gevoel, waardoor je in het middelpunt van de belangstelling staat en je look een stralende zilveren touch krijgt.

Of je nu de dansvloer wilt veroveren op een themafeest of je podiumoptreden wilt laten schitteren, dit hoedje is jouw perfecte metgezel. Het is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt een comfortabele pasvorm, zodat je vrij kunt bewegen en volop kunt genieten van het feestgedruis.

Het zilveren hoedje in Trilby stijl met sprankelende zilveren pailletten is een veelzijdig accessoire dat je kunt combineren met diverse outfits. Het voegt een vleugje glamour toe aan je disco-outfit, showkostuum of feestelijke ensemble. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een onvergetelijke look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, met een stralende zilveren touch.

Bestel vandaag nog ons zilveren hoedje in Trilby stijl met sprankelende zilveren pailletten en breng de feestelijke sfeer naar een hoger niveau. Stralend en schitterend, ben je klaar om te stralen op elk themafeest, show of ander spectaculair evenement, met een onweerstaanbare "Touch of Silver".

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: