Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kardinaal

Titel:
Kostuum Kardinaal Paars Luxe

ARTIKEL:
99.017.010
Productomschrijving: 

Ontdek ons exclusieve aanbod van verhuur voor het Vijfdelig Kardinaal Kostuum Luxe! Dit prachtige kostuum bestaat uit een majestueuze paarse soutane, compleet met een stijlvolle lendeband, een elegante kraag, een verfijnde keppel, luxueuze handschoenen, een symbolische kardinaalsring en een kruis. Met dit uitgebreide Kardinaal Kostuum ben je volledig gekleed als een imposante en charismatische kardinaal.

Onze Kardinaal Kostuum Luxe huren kan in maat M/L, waardoor je verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort tijdens elk evenement.

Stap in de rol van een kardinaal en straal gezag en spiritualiteit uit met dit prachtige en complete paarse kostuum. Of je nu een religieus themafeest bijwoont, deelneemt aan een toneelstuk of gewoonweg een opvallende verschijning wilt zijn op een speciale gelegenheid, ons Kardinaal Kostuum Luxe zal je zeker onderscheiden.

Met de toevoeging van een lendeband, kraag, keppel, handschoenen, ring en kruis, biedt ons Vijfdelig Kardinaal Kostuum Luxe alles wat je nodig hebt om jezelf onder te dompelen in de grandeur van een kardinaal.

Wacht niet langer! Huur vandaag nog ons prachtige Vijfdelig Kardinaal Kostuum Luxe en maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring vol devotie en elegantie! Of je nu een religieus thema viert of gewoonweg indruk wilt maken, dit Kardinaal Kostuum zal je helpen om een onvergetelijke verschijning te zijn.

Price: 
€ 35,00