Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Pearl

Titel:
Piratenjurkje Sexy Black Pearl

ARTIKEL:
99.008.009
Productomschrijving: 

Ahoy, verleidelijke zeerovers! Stap aan boord van het piratenschip en beleef een avontuur vol plezier met onze verhuur van ons verbluffend Sexy Piratenjurkje! Dit kostuum zal je omtoveren tot een betoverende piratenprinses, klaar om de harten van iedereen te veroveren.

Ons Sexy Piratenjurkje is gemaakt van zwarte katoenen stof en heeft een aansluitende snit die je figuur op prachtige wijze accentueert. Het jurkje is afgewerkt met opvallende rode linten en heeft een verleidelijke open boothals, waardoor je er als een echte zeeroversdiva uitziet.

Wil je je look nog meer betoverend maken? Voeg dan een tulle onderrokje toe voor een extra vleugje volume en speelsheid.

Bij dit kostuum is een prachtige piratenhoed inbegrepen, die je look helemaal afmaakt en je de allure van een stoere piratenprinses geeft.

Ons Sexy Piratenjurkje huren kan in maat S en L, zodat elke avontuurlijke dame dit verleidelijke kostuum kan dragen.

Wil je een opvallend piratenjurkje huren voor je volgende themafeest, carnavalsviering of ander speciaal evenement? Zoek niet verder! Ons Sexy Piratenjurkje verhuur zal je transformeren tot de meest verleidelijke piraat van het feest en je in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Dus haal je innerlijke piratenprinses naar boven en huur vandaag nog ons verbluffende Sexy Piratenjurkje. Bereid je voor op een onvergetelijke tijd vol plezier en opwinding op elk feest of evenement!

Price: 
€ 30,00