Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zwarte Collant voor Heren XXL

Titel:
Zwarte Collant voor Heren XXL

ARTIKEL:
12253
Productomschrijving: 

Perfecte Pasvorm voor (Grote) Heren: XXL Zwarte Collant voor Je Zwarte Piet Kostuum!

Ben je op zoek naar de juiste maat collant om je Zwarte Piet, Roetpiet, Roetveegpiet of andere kostuumvariant af te maken? Zoek niet verder! Onze XXL zwarte collant is speciaal ontworpen voor (grote) heren en biedt de perfecte pasvorm. Gemaakt van 75% katoen en 25% polyester, is deze collant niet alleen comfortabel maar ook duurzaam. Met deze collant kun je je Piet-look met vertrouwen dragen, wetende dat je er geweldig uitziet.

Beschrijving:

  • Speciale Grote Mannenmaat: Onze XXL zwarte collant is speciaal ontworpen voor grote heren, zodat je de perfecte pasvorm krijgt zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

  • Katoen-Polyester Mix: Gemaakt van hoogwaardige materialen, bestaat deze collant voor 75% uit katoen en 25% uit polyester. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid, zodat je er lang van kunt genieten.

  • Ideaal voor Verschillende Piet Varianten: Of je nu kiest voor een traditionele Zwarte Piet, een hedendaagse Roetpiet of een moderne Roetveegpiet, deze zwarte collant is een essentieel onderdeel om je kostuum af te maken.

Maak je Piet-kostuum compleet en zorg voor een perfecte pasvorm met onze XXL zwarte collant. Of je nu deelneemt aan Sinterklaasvieringen, optochten of andere festiviteiten, deze collant biedt comfort en stijl in één. Bestel vandaag nog en straal als nooit tevoren tijdens de feestdagen!

 

 

€ 13,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: