Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zwarte Handschoenen Piet Budget

Titel:
Zwarte Handschoenen Piet Budget

ARTIKEL:
48185
Productomschrijving: 

Betaalbaar en Praktisch: Zwarte Katoenen Handschoenen voor Zwarte Piet en Meer!

Op zoek naar de perfecte handschoenen om je Zwarte Piet, Roetpiet, Veegpiet of Roetveegpiet kostuum af te maken? Zoek niet verder! Onze zwarte katoenen handschoenen zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar budgetvriendelijke en veelzijdige accessoires. Deze one-size-fits-all handschoenen reiken royaal over de pols en zijn perfect geschikt voor een breed scala aan Sinterklaasvieringen en optredens.

Beschrijving:

  • Budgetvriendelijk en Praktisch: Onze zwarte katoenen handschoenen zijn een betaalbare keuze voor iedereen die een klassiek Zwarte Piet-personage of een van zijn variaties wil belichamen. Ze bieden een praktische oplossing zonder je budget te belasten.

  • One-Size-Fits-All: Dankzij hun ontwerp passen deze handschoenen vrijwel iedereen. Of je nu een volwassene of kind bent, je kunt rekenen op een comfortabele pasvorm die er geweldig uitziet.

  • Royale Lengte: Deze handschoenen lopen royaal over de pols, waardoor ze een authentieke uitstraling aan je kostuum geven. Ze zorgen voor een naadloze overgang tussen je handen en mouwen.

  • Veelzijdig Gebruik: Of je nu de rol van Zwarte Piet speelt in een Sinterklaasoptocht, deelneemt aan een schoolvoorstelling, of gewoon plezier wilt hebben tijdens de feestdagen, deze handschoenen zijn geschikt voor diverse gelegenheden.

Maak je Zwarte Piet of Roetpiet kostuum compleet met deze voordelige zwarte katoenen handschoenen. Ze zijn niet alleen budgetvriendelijk, maar bieden ook een authentieke uitstraling die perfect past bij de tradities en vieringen. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar om indruk te maken tijdens het feestseizoen!

 

 

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: