Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zak van Sinterklaas Fluweel Luxe

Titel:
Zak van Sinterklaas Fluweel Luxe

ARTIKEL:
0135
Productomschrijving: 

Op zoek naar de perfecte Zak van de Sint om je Sinterklaasviering een vleugje luxe te geven? Ontdek onze prachtige dieprode fluwelen Zak van de Sint, met afmetingen van 30 op 45 cm. Deze zak is niet alleen een elegante manier om geschenken te presenteren, maar straalt ook de grandeur van Sinterklaas uit.

Waarom kiezen voor onze Luxe Zak van de Sint?

  1. Verfijnde Flair: De dieprode fluwelen stof voegt een onmiskenbare luxe uitstraling toe aan je Sinterklaasviering. Het is een eerbetoon aan de stijlvolle en tijdloze traditie van Sinterklaas.

  2. Praktisch Ontwerp: De zak is voorzien van een goudkleurig koord waarmee je de zak eenvoudig kunt sluiten en de cadeautjes veilig kunt bewaren. Het is zowel stijlvol als functioneel.

  3. Geborduurde Gouden Mijter: Aan één zijde van de zak prijkt een geborduurde gouden mijter, wat een prachtige en feestelijke toevoeging is. Het voegt een koninklijke touch toe aan het geheel.

Maak van je Sinterklaasviering een betoverend evenement met onze Zak van de Sint in dieprood fluweel Luxe. Of je nu cadeautjes wilt overhandigen, een decoratief accent wilt toevoegen aan je huis of gewoon op zoek bent naar een statementstuk, deze zak voldoet aan al je verwachtingen.

Aarzel niet en bestel vandaag nog om je Sinterklaasviering te verheffen met onze Luxe Zak van de Sint. Het is een symbool van elegantie en traditie dat zowel jong als oud zal bekoren.

€ 17,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: