Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Staf Sinterklaas in harde plastiek 147 cm

Titel:
Staf Sinterklaas in harde plastic 147 cm

ARTIKEL:
66832
Productomschrijving: 

Op zoek naar de perfecte Sinterklaasstaf voor de jonge Hulpsinten in training? Wij hebben dé oplossing: onze lichte speelgoedstaf van 147 cm, gemaakt van duurzaam hard plastic!

Sinterklaas is een tijd van vreugde en plezier, en onze speelgoedstaf is speciaal ontworpen om het gemakkelijker en leuker te maken voor de jongere Sinterklaas-enthousiastelingen. Deze staf is gemaakt van hoogwaardig hard plastic, waardoor hij sterk en toch licht genoeg is om door de kleinere handen van Hulpsinten te worden gedragen.

Met een indrukwekkende lengte van 147 cm ziet deze speelgoedstaf er net zo majestueus uit als de echte staf van Sinterklaas. Hij is gedetailleerd vormgegeven met de klassieke goudkleurige krul aan de bovenkant, waardoor hij er net zo uitziet als het origineel.

Deze lichte speelgoedstaf is de perfecte aanvulling op elke Sinterklaasoutfit en zorgt voor urenlange speelplezier tijdens de feestdagen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor de jonge Sinterklaas-fans in je leven!

Laat de kleintjes zich net zo speciaal voelen als Sinterklaas zelf met onze lichte speelgoedstaf. Bestel vandaag nog en maak Sinterklaasvieringen onvergetelijk voor de hele familie!

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: