Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik & Baard Sint BUDGET Vaste Snor

Titel:
Pruik & Baard Sint BUDGET Vaste Snor

ARTIKEL:
48061
Productomschrijving: 

Haal de feestvreugde in huis met ons Sinterklaas Budget Baardstel met vaste snor! Deze betaalbare, kwalitatieve pruik en baard laten je in een handomdraai transformeren tot de goedheiligman, en dat zonder je budget te overschrijden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit baardstel een authentieke uitstraling die perfect is voor het vieren van het Sinterklaasfeest.

Wat dit baardstel extra praktisch maakt, is de vaste snor die zorgt voor een zorgeloze en stijlvolle look. Geen gedoe met losse onderdelen - trek het baardstel eenvoudig aan en je bent klaar om de rol van Sinterklaas met vertrouwen te vervullen. Belangrijk om te weten is dat dit baardstel en de pruik niet uitwasbaar zijn.

Bestel vandaag nog en maak van jouw Sinterklaasviering een onvergetelijke ervaring. Met ons Budget Baardstel met vaste snor breng je de magie van Sinterklaas tot leven, zonder de bank te breken. Maak een statement tijdens het feestseizoen met deze betaalbare en feestelijke toevoeging aan je Sinterklaasuitrusting!

 

 

 

 

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: