Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Handschoenen Luxe Sinterklaas

Titel:
Handschoenen Luxe Katoen Sinterklaas

ARTIKEL:
46.100
Productomschrijving: 

Luxe Korte Witte Handschoenen: Verfijning en Comfort in Eén Accessoire!

Ontdek de weelde van onze Luxe Korte Witte Handschoenen, een accessoire dat je verkleedkostuum naar nieuwe hoogten tilt. Deze handschoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig wit katoen en bieden zowel een weelderige uitstraling als ultiem comfort. Met een lengte tot aan de pols en de typerende drie ribbels op de rug van de hand, zijn deze handschoenen ideaal voor het belichamen van Sinterklaas, de Kerstman, een butler, een Victoriaanse gentleman en vele andere personages.

De dikte en luxe kwaliteit van het katoen voegen een vleugje verfijning toe aan je verschijning. Deze handschoenen zijn ontworpen om je een gevoel van traditie en stijl te geven, terwijl het witte katoen zorgt voor comfort, duurzaamheid en een perfecte pasvorm.  Wij verkopen deze handschoenen in maat M, L en XL.  Vermeld de gewenste maat bij opmerkingen bij afrekenen. Deze witte handschoenen zijn ook perfect wasbaar in de wasmachine.

Welk evenement je ook bijwoont - of het nu een Sinterklaasfeest, een theatervoorstelling of een ander spektakel is - deze Luxe Korte Witte Handschoenen zijn een essentieel accessoire om je look compleet te maken. Het zijn deze subtiele details die je kostuum tot in de perfectie afwerken.

Wacht niet langer! Voeg deze prachtige Luxe Korte Witte Handschoenen toe aan je accessoirecollectie en stap moeiteloos in de rol van het gewenste personage. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren in elke rol die je aanneemt!

€ 24,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: