Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ring Sinterklaas Rode Edelsteen Luxe

Titel:
Ring Sinterklaas Rode Steen Luxe

ARTIKEL:
2021-1405
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje koninklijke elegantie toe aan uw Sinterklaasensemble met onze Sinterklaas Ring Luxe, voorzien van een schitterende dieprode edelsteen. Deze ring, met zijn adembenemende ontwerp, is de perfecte aanvulling op uw Sinterklaasoutfit.

Het pronkstuk van deze ring is ongetwijfeld de grote dieprode edelsteen die in het middelpunt schittert. Deze edelsteen straalt warmte en allure uit, waardoor uw Sinterklaaslook nog indrukwekkender wordt.

Wat deze Sinterklaas Ring Luxe extra bijzonder maakt, is dat deze aanpasbaar is in maat. Of u nu een Sinterklaasring draagt voor een speciale gelegenheid of als een dagelijks symbool van de festiviteiten, deze ring past perfect om uw vinger. Het aanpasbare ontwerp zorgt ervoor dat u zich comfortabel kunt bewegen terwijl u toch de aandacht trekt met deze schitterende aanwinst.

Met onze Sinterklaas Ring Luxe bent u verzekerd van een luxueuze en veelzijdige toevoeging aan uw Sinterklaasensemble. Bestel vandaag nog en voeg een koninklijke uitstraling toe aan uw Sinterklaasvieringen. Schitter als nooit tevoren met deze prachtige ring met dieprode edelsteen.

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: