Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sinterklaas Pruik en Baard

Titel:
Sinterklaas Pruik en Baard Budget

ARTIKEL:
57714
Productomschrijving: 

Bent u op zoek naar een betaalbaar en praktisch Sinterklaas Pruik- en Baardstel dat aan al uw behoeften voldoet? U bent op de juiste plek! Ons synthetische haar Pruik- en Baardstel van Sinterklaas is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een kosteneffectieve oplossing voor een onvergetelijke Sinterklaas verschijning.

Kenmerken van ons Sinterklaas Pruik- en Baardstel:

  1. Universele pasvorm: Beide zijn voorzien van elastische rekkers, zodat ze comfortabel en veilig op elk gezicht passen, ongeacht de maat.

  2. Budgetvriendelijk: Ons doel is om uw portemonnee te sparen terwijl u toch een overtuigende Sinterklaas-look kunt creëren. Deze pruik en baard zijn ideaal voor wie op zoek is naar een voordelige optie.

Of u nu een schoolvoorstelling organiseert, een feestje viert of gewoon de vreugde van Sinterklaas wilt delen, ons budgetvriendelijke Pruik- en Baardstel van Sinterklaas zal aan uw verwachtingen voldoen zonder uw budget te belasten.

Bestel vandaag nog en maak uw Sinterklaasviering compleet met dit voordelige Pruik- en Baardstel van Sinterklaas in synthetisch haar. Maak indruk zonder de bank te breken!

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: