Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Luxemijter Sint Bordeaurood Fluweel

Titel:
Luxemijter Sint Bordeaurood Fluweel

ARTIKEL:
121-0800
Productomschrijving: 

Betreed de betovering van het Sinterklaasfeest met onze ongeëvenaarde Sinterklaasmijter in diep bordeauxrood - een meesterwerk van vakmanschap en traditie. Deze hoogwaardige mijter straalt grandeur en kwaliteit uit, perfect passend bij de verschijning van een TV Sinterklaas.

Het diep bordeauxrode fluweel voelt niet alleen weelderig aan, maar geeft ook een intense, rijke uitstraling die onmiddellijk respect en bewondering oproept. De goudkleurige borduursels benadrukken de fijne details en vakmanschap die aan deze creatie zijn besteed. Een prachtig kruismotief, met eveneens goudkleurige borduursels, siert de mijter dwars over de bovenkant, symboliserend de diepgaande betekenis en spiritualiteit van Sinterklaas.

Deze mijter benadert werkelijk de kwaliteit die van een TV Sinterklaas wordt verwacht. Het is meer dan slechts een accessoire; het is een statement van waardigheid en traditie. Als u wilt opvallen en een blijvende indruk wilt maken tijdens Sinterklaasvieringen, dan is deze Mijter van Sinterklaas in diep bordeauxrood de keuze voor u.

Breng vandaag nog deze hoogwaardige mijter in huis en laat uw Sinterklaasoptreden tot leven komen met stijl en authenticiteit. Maak een blijvende indruk en omarm de tradities met deze buitengewone mijter.

€ 135,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: