Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Banner Sinterklaas Luxefluweel Deco

Titel:
Banner Sinterklaas Luxefluweel Deco

ARTIKEL:
37160500
Productomschrijving: 

Magische Sinterklaas Banner: Verwelkom Sint en Zijn Roetpieten in Stijl!

Breng de betovering van Sinterklaas naar je huis met onze prachtige Sinterklaas Banner. Deze banner is vervaardigd uit zwaar dieprood fluweel en is voorzien van een weelderige gouden afbiezing die langs een goudkleurige staaf loopt. Met een royale afmeting van 58 cm op 1m50 is deze banner een onmisbaar decoratief stuk voor de aankomst van Sinterklaas en zijn Roetpieten.

Het hart van deze banner wordt gesierd door een indrukwekkende gouden mijter, het iconische symbool van Sinterklaas. De combinatie van het dieprode fluweel en het glanzende goud creëert een visueel spektakel dat de magie van het feest tot leven brengt.

Deze Sinterklaas Banner is perfect om de inkomst van Sint en zijn Roetpieten een majestueuze uitstraling te geven. Hang hem op bij de voordeur, in de hal of op een andere prominente plek in je huis om een warm welkom te creëren voor deze geliefde traditie.

Wacht niet langer! Voeg deze magische Sinterklaas Banner toe aan je feestdecoraties en laat de vreugde en verwondering van Sinterklaas tot leven komen in je huis. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een onvergetelijke viering!

€ 139,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: