Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Handschoenen kort wit klassiek sint

Titel:
Korte Handschoenen Wit Polyester klassiek Sint

ARTIKEL:
48082
Productomschrijving: 

Stijlvolle Korte Witte Handschoenen: De Perfecte Aanvulling voor Jouw Verkleedkostuum!

Ontdek de veelzijdigheid van onze Korte Witte Handschoenen, het ultieme accessoire om je verkleedkostuum naar een hoger niveau te tillen. Deze handschoenen reiken tot aan de pols en zijn voorzien van de karakteristieke drie ribbels op de rug van de hand. Of je nu in de huid van Sinterklaas, de Kerstman, een butler, een Victoriaanse gentleman of welk ander personage dan ook wilt kruipen, deze handschoenen voegen een vleugje klasse en elegantie toe aan je look.

Deze handschoenen zijn perfect voor het creëren van een authentieke uitstraling, ongeacht het personage dat je vertolkt. Ze brengen een gevoel van traditie en stijl met zich mee, en de korte lengte zorgt ervoor dat ze comfortabel en praktisch zijn voor allerlei gelegenheden.

Of je nu een Sinterklaasfeest, een Historisch evenement of theatervoorstelling bijwoont, deze Korte Witte Handschoenen zijn een onmisbaar accessoire om je look te voltooien. Het is de kleine details zoals deze handschoenen die je kostuum echt tot leven brengen.

Wacht niet langer! Voeg deze stijlvolle Korte Witte Handschoenen toe aan je accessoirecollectie en transformeer jezelf in het personage dat je wilt zijn. Bestel vandaag nog en bereid je voor om te schitteren in elke rol die je aanneemt!

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: