Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mijter Sint Luxe Wijnrood Fluweel

Titel:
Mijter Sint Luxe Wijnrood Fluweel

ARTIKEL:
121-0500
Productomschrijving: 

Ontdek de ultieme Sinterklaasmijter in een klasse apart. Onze kwalitatieve Mijter van Sinterklaas, vervaardigd uit weelderig wijnrood fluweel, is een meesterwerk dat vakmanschap en traditie combineert. Deze mijter straalt grandeur en kwaliteit uit, precies zoals een TV Sinterklaas hoort te verschijnen.

Het wijnrode fluweel voelt niet alleen weelderig aan, maar geeft ook een diepe, rijke uitstraling die onmiddellijk respect en bewondering oproept. De goudkleurige borduursels die de mijter sieren, benadrukken de fijne details en vakmanschap die aan deze creatie zijn besteed. Een prachtig kruismotief, ook met goudkleurige borduursels, siert de mijter dwars over de bovenkant, wat een symbool is van de diepgaande betekenis en spiritualiteit van Sinterklaas.

Deze mijter nadert werkelijk de kwaliteit die van een TV Sinterklaas wordt verwacht. Het is niet alleen een accessoire, maar een statement van waardigheid en traditie. Als u zich wilt onderscheiden en een blijvende indruk wilt maken tijdens Sinterklaasvieringen, dan is deze Mijter van Sinterklaas de keuze voor u.

Haal vandaag nog deze hoogwaardige mijter in huis en laat uw Sinterklaasoptreden tot leven komen met stijl en authenticiteit. Maak een blijvende indruk en omarm de tradities met deze buitengewone mijter.

€ 135,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: