Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Juwelenset Sint Kruis Ring

Titel:
Goudkleurige Juwelenset Sint met Kruis en Ring

ARTIKEL:
41009
Productomschrijving: 

Prachtige Goudkleurige Juwelenset van Sinterklaas: De Ultieme Traditionele Charme!

Betreed de wereld van Sinterklaas met onze schitterende Goudkleurige Juwelenset, bestaande uit iconische stukken die de traditie en elegantie van het feest belichamen. Deze set omvat de herkenbare Goudkleurige Bisschopsring met een dieprode edelsteen en een aanpasbare ringmaat, samen met een kruis met een bijpassende dieprode edelsteen in goudkleurig metaal.

Deze juwelen, geïnspireerd door de traditionele stijl van Sinterklaas, voegen een vleugje koninklijke allure toe aan je verschijning. De Goudkleurige Bisschopsring met de dieprode edelsteen is een symbool van gezag en heerlijkheid, terwijl het bijpassende kruis een bijkomende betekenisvolle dimensie toevoegt.

Naast het vieren van Sinterklaas, is deze Juwelenset ook perfect geschikt voor elke bisschop outfit of kostuum. De goudkleurige details stralen raffinement uit en voegen een gevoel van authenticiteit toe aan je look.

Of je nu van plan bent om de rol van Sinterklaas op je te nemen, een traditionele bisschop te portretteren of gewoonweg op zoek bent naar tijdloze juwelen, deze Goudkleurige Juwelenset zal zeker de aandacht trekken.

Wacht niet langer! Voeg deze prachtige Goudkleurige Juwelenset van Sinterklaas toe aan je collectie en omarm de traditionele charme met een vleugje elegantie. Bestel vandaag nog en voeg een koninklijk tintje toe aan je kostuum!

€ 12,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: