Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik en Baard Sint Kanekalon Luxe Vaste Snor

Titel:
Pruik en Baard Sint Kanekalon Luxe Vaste Snor

ARTIKEL:
34119
Productomschrijving: 

Maak uw Sinterklaasoptreden compleet met ons Sinterklaas Pruik- en Baardstel Luxe, vervaardigd uit hoogwaardig Kanekalon. Dit is dé keuze voor wie op zoek is naar de allerbeste kwaliteit Sint baard en pruik met een vaste snor en kinzak. Ons pruik- en baardstel biedt niet alleen een verbluffend realistische uitstraling, maar is ook nog eens eenvoudig te onderhouden, want het is uitwasbaar in koud water.

Waarom kiezen voor ons Pruik- en Baardstel Luxe? Met tientallen jaren ervaring in Sinterklaasverhuur weten wij als geen ander wat een Sinterklaaspruik en -baard echt uitmaken. Onze keuze voor Kanekalon garandeert niet alleen duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling, maar ook het gemak van eenvoudige reiniging.

Onze prijsstelling zorgt ervoor dat u kunt genieten van topkwaliteit zonder uw budget te overschrijden. We begrijpen dat er goedkopere alternatieven zijn, maar deze kunnen niet dezelfde realistische look bieden. Aan de andere kant zijn er zeer realistische opties, maar gauw spreekt u hier over sets van €500 en hoger.   Waarom zou u zoveel betalen als u bij ons de perfecte balans vindt tussen prijs en kwaliteit?

Maak de juiste keuze voor uw Sinterklaasoptreden en investeer in ons Sinterklaas Pruik- en Baardstel Luxe. U zult versteld staan van de geloofwaardigheid en duurzaamheid, terwijl uw portemonnee tevreden blijft. Kies voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en breng de magie van Sinterklaas tot leven op een manier die de harten van jong en oud verwarmt.

TIP:  Dit Pruik en Baardstel van Sinterklaas is al jaren onze keuze bij onze Sinterklaas Verhuur.

€ 175,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: