Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Boek Sinterklaas Fluweel met Verborgen Kaft

Titel:
Boek Sinterklaas Fluweel met Verborgen Kaft

ARTIKEL:
12019
Productomschrijving: 

Betoverend Fluweel Boek van Sinterklaas: Creëer Jouw Eigen Magische Verhaal!

Breng de traditie van Sinterklaas tot leven met ons prachtige Fluweel Boek van Sinterklaas. Met een schitterende fluwelen kaft, verfraaid met een groot goudkleurig kruis, is dit boek een perfecte toevoeging aan je feestelijke collectie. De binnenkant is ontworpen met handige ringen, waardoor je zelf bladen kunt toevoegen in A4-formaat, vergelijkbaar met een werkmap. Dit biedt de vrijheid om notities, tekeningen en herinneringen moeiteloos toe te voegen.

De fluwelen kaft voegt een vleugje elegantie en magie toe aan je Sinterklaasviering. Het goudkleurige kruis geeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling die perfect past bij de rijke traditie van het feest.

Dit Fluweel Boek van Sinterklaas is niet alleen een uniek decoratief stuk, maar ook een praktisch hulpmiddel om je eigen Sinterklaasverhaal te creëren. Voeg bladen toe met tekeningen van de kinderen, speciale boodschappen voor Sinterklaas of waardevolle herinneringen aan elk jaar.

Wacht niet langer! Voeg dit betoverende Fluweel Boek van Sinterklaas toe aan je feestvoorbereidingen en koester de magie van Sinterklaas op een geheel nieuwe manier. Bestel vandaag nog en begin met het schrijven van je eigen Sinterklaasverhaal!

€ 29,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: