Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Afstudeerhoedje zwart vilt

Titel:
Afstudeerhoedje zwart vilt

ARTIKEL:
34265
Productomschrijving: 

Ben je op zoek naar een stijlvol Afstudeerhoedje uit vilt om jouw afstudeermoment extra bijzonder te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze hoogwaardige Afstudeerhoedjes zijn gemaakt van duurzaam vilt en zijn perfect voor die onvergetelijke afstudeerfoto's.

Met het klassieke ontwerp en de perfecte pasvorm zorgt ons Afstudeerhoedje ervoor dat je er op je afstudeerceremonie piekfijn uitziet. Het viltmateriaal geeft een elegante uitstraling en voegt een vleugje traditie toe aan je afstudeermoment.

Onze Afstudeerhoedjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn comfortabel om te dragen en blijven stevig op je hoofd zitten tijdens de hele ceremonie.

Of je nu afstudeert aan de universiteit, hogeschool of middelbare school, ons Afstudeerhoedje uit vilt is het perfecte symbool van jouw prestatie. Het is een tastbare herinnering aan al je harde werk en toewijding.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Afstudeerhoedje uit vilt. Maak je afstudeermoment compleet en straal met trots op deze speciale dag!

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: